fredag 10 januari 2014

läslogg 2 - långt liv

LÅNGT LIV

Det uppfanns en medicin som kallas långt liv, en medicin som gör att du lever antingen längre eller förevigt men på ett vilkor du får inte skaffa barn om du äter långt liv om du inte slutar äta medicinen.
Därför blir barnen oönskade om deras föräldrar ätit långt liv och inte hoppat av medicinen.
Ett par forskare kom på förnyelsen där dom fick nya friskare celler och bytte ut dom mot de sjuka cellerna i en sjuk människas kropp och hittade senare botemedlet mot cancer, hjärtsjukdomar och sen senare aids. 
Men en forskare som heter Mr Fern prövade medicinen och insåg att han inte åldrades, han höll det hemligt i ett tag tills han faktiskt berättade det och då blev det först olagligt det var myndigheterna som gjorde medicinen olaglig. 
År 2030 så prövade dom långt liv och det blev lagligt igen men det blev problem, vissa länder fick pröva långt liv senare för att priserna på den medicinen var så hiskeligt dyr så det kom in terrorister i England och skapade problem så när dom insåg alla problemen som blev till så sänkte dom priset. Oönskade fick ej äta långt liv för att dom var oönskade och betydde ingenting för myndigheterna...
Innan långt liv så dog många människor i tidig ålder av hemska sjukdomar, personer blev max 70 år gamla och vissa personer levde med tur längre än 70 men det kanske inte är av tur för att dom bara är trötta och inte kan höra bra.

Långt liv var först en cellforskning för att bota cancer, aids, hjärt och kärl sjukdomar men blev sedan utvecklat till långt liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar